Centrum De Berk

Uw Gezondheid, Onze Hoofdzorg

Centrum De Berk is een groepspraktijk voor eerstelijnszorg in Herentals waarin naast twee huisartsen ook twee kinesisten, een diëtiste, vroedvrouw, ergotherapeute, verpleegkundige en vier psychologen met verschillende specialisaties werkzaam zijn.

Het team gaat voor laagdrempelige, interdisciplinaire en holistische zorg op maat van de patiënt. Als gebruiker kan je elke discipline rechtstreeks contacteren. 

.

ORGANISATIE- EN STRESSCOACH

  • Maandagnamiddag is gereserveerd voor afspraken in De Berk. Op andere momenten kan je in mijn privépraktijk in Nijlen terecht.
  • Ik help antwoorden zoeken op stresserende loopbaanvragen en adviseer je bij problemen met het bewaken van de privé-werk balans. Daarnaast coach ik bij een dreigende of herstellende burn-out en help ik zenuwslopende situaties te analyseren die te maken hebben met opvolging binnen het familiebedrijf.

Organisatiecoach

Top- en middenmanagement bewust maken, ondersteunen, begeleiden en leren wat ze anders kunnen doen om op vervullende manieren met elkaar en hun medewerkers samen te werken in de organisatie van hun toekomst, dat is wat ik doe. Zodat ze niet meer het gevoel hebben dat ze de veranderingen die op hen afkomen moeten ondergaan maar dat ze er zin kunnen aan geven en de kansen kunnen grijpen die hand in hand gaan met de aanrollende veranderingen.

www.organisatiecoach.be

Van Binnen Uit

Gebruik de methode uit mijn boek om je samenwerkingen tegen het licht te houden en je bedrijf of organisatie naar versnelde en duurzame groei te leiden. Maak vastgetrokken knopen los en deblokkeer de doorstroming, zodat iedereen weer kan floreren en zijn/haar authentieke bijdrage kan leveren aan het gezamenlijke succes. Teken je eigen schaalmodel en leer de drie hefboomprincipes toepassen, zodat je 85% van de conflicten en lastige situaties kunt voorkomen of eigenhandig oplossen.

www.boekvanbinnenuit.be

Neem contact op

Ik help je graag om jouw organisatie (nog) beter te maken. Wat kan ik voor jou betekenen? Laat het me weten, dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op.

Contactgegevens 

  • An Baert
  • +32 (0) 476 412 033
  • an@anbaert.be
  • Herenthoutsesteenweg 196
    B - 2560 Nijlen