Ooghoogte

Film en dialoog voor een nieuwe arbeidswereld

Ooghoogte is een patchworkfilm (oorspronkelijke titel Augenhöhe) die toont hoe de arbeidsorganisatie van morgen eruit kan zien, aan de hand van getuigenissen van ondernemingen uit diverse sectoren.

Zelf keuzes maken, daadwerkelijk participeren en je hoogste potentieel ontwikkelen: het is geen droom of enkel theorie, het GEBEURT al. Na de inspirerende voorstelling gaan de toeschouwers in gesprek en delen hun impressies en ervaringen.

Eind 2013 is de film Augenhöhe in Berlijn ontstaan als een zot idee: ‘Als we nu eens tonen wat we bedoelen met de arbeidsorganisatie van de toekomst in plaats van erover te praten?’ De makers gingen voor een filmpje van 3 minuten. Uiteindelijk werd het er een van meer dan 50 minuten.

Bovendien werd het een crowdfunding project en ontstond er een zelforganiserend netwerk. De première in Hamburg in januari 2015 zette meer dan 400 mensen in beweging. Sindsdien is er elke dag ergens in Duitstalig Europa een voorstelling. Op 1 april 2015 streek Augenhöhe neer in Brussel voor de première van de Engels ondertitelde versie. Op 25 augustus 2015 vond de première plaats van de versie met Nederlandstalige ondertitels.

.

VERTALING EN HOSTING PREMIèRE

  • Samen met Eike Brechlin heb ik voor de Nederlandstalige ondertitels gezorgd.
  • Op 25 augustus 2015 is de film en dialoog in première gegaan in de drive-in @Bobbejaanland tijdens de Summerdrink van het Kempense Plato-ondernemersnetwerk.  

Organisatiecoach

Top- en middenmanagement bewust maken, ondersteunen, begeleiden en leren wat ze anders kunnen doen om op vervullende manieren met elkaar en hun medewerkers samen te werken in de organisatie van hun toekomst, dat is wat ik doe. Zodat ze niet meer het gevoel hebben dat ze de veranderingen die op hen afkomen moeten ondergaan maar dat ze er zin kunnen aan geven en de kansen kunnen grijpen die hand in hand gaan met de aanrollende veranderingen.

www.organisatiecoach.be

Van Binnen Uit

Gebruik de methode uit mijn boek om je samenwerkingen tegen het licht te houden en je bedrijf of organisatie naar versnelde en duurzame groei te leiden. Maak vastgetrokken knopen los en deblokkeer de doorstroming, zodat iedereen weer kan floreren en zijn/haar authentieke bijdrage kan leveren aan het gezamenlijke succes. Teken je eigen schaalmodel en leer de drie hefboomprincipes toepassen, zodat je 85% van de conflicten en lastige situaties kunt voorkomen of eigenhandig oplossen.

www.boekvanbinnenuit.be

Neem contact op

Ik help je graag om jouw organisatie (nog) beter te maken. Wat kan ik voor jou betekenen? Laat het me weten, dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op.

Contactgegevens 

  • An Baert
  • +32 (0) 476 412 033
  • an@anbaert.be
  • Herenthoutsesteenweg 196
    B - 2560 Nijlen