ReMoFlex

Renovatie
Innovatieproject in IWT-proeftuin Woningrenovatie

Vier partners hebben samen gereageerd op de oproep Woningrenovatie van het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT). De uitdaging is ambitieus: een betaalbaar en opschaalbaar woningrenovatiemodel maken met hoge energiewinsten. De partners zijn: B&R Bouwgroep, DE ARK sociale huisvestingsmaatschappij, Thermad-Brink climate systems en Levuur participatie-expert.

De eerste vier jaar wordt het innovatieve concept uitgetest op reële woningrenovaties. De volgende vijf jaar creëren we een volumemarkt waarop het concept massaal door de bouwsector en bouwheren wordt toegepast en uitgerold.

.

PARTICIPATIE EN COMMUNICATIE

 • Onder impuls van Wouter de Beukelaer en mezelf is het consortium samengebracht en opgestart.
 • Mijn inbreng in het project bestaat erin om vanuit het standpunt van de bewoners mee te denken met de technische partners.
 • Verder maak ik de procesarchitectuur waarbinnen bewoners en andere belanghebbenden betrokken worden en inbreng krijgen.
 • Ook de begeleiding van de participatiemomenten tijdens het traject neem ik voor mijn rekening.
 • Wanneer we extern communiceren rond mijlpalen van het project, neem ik daarvan de coördinatie op.

Organisatiecoach

Top- en middenmanagement bewust maken, ondersteunen, begeleiden en leren wat ze anders kunnen doen om op vervullende manieren met elkaar en hun medewerkers samen te werken in de organisatie van hun toekomst, dat is wat ik doe. Zodat ze niet meer het gevoel hebben dat ze de veranderingen die op hen afkomen moeten ondergaan maar dat ze er zin kunnen aan geven en de kansen kunnen grijpen die hand in hand gaan met de aanrollende veranderingen.

www.organisatiecoach.be

Van Binnen Uit

Gebruik de methode uit mijn boek om je samenwerkingen tegen het licht te houden en je bedrijf of organisatie naar versnelde en duurzame groei te leiden. Maak vastgetrokken knopen los en deblokkeer de doorstroming, zodat iedereen weer kan floreren en zijn/haar authentieke bijdrage kan leveren aan het gezamenlijke succes. Teken je eigen schaalmodel en leer de drie hefboomprincipes toepassen, zodat je 85% van de conflicten en lastige situaties kunt voorkomen of eigenhandig oplossen.

www.boekvanbinnenuit.be

Neem contact op

Ik help je graag om jouw organisatie (nog) beter te maken. Wat kan ik voor jou betekenen? Laat het me weten, dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op.

Contactgegevens 

 • An Baert
 • +32 (0) 476 412 033
 • an@anbaert.be
 • Herenthoutsesteenweg 196
  B - 2560 Nijlen