Van binnenuit

Vijf stappen naar versnelde en duurzame groei

 

VAN BINNENUIT is een inspiratie- en doeboek voor bedrijfsleiders en leidinggevenden om 85% van de wrijvingen en conflicten tussen de oren en tussen de neuzen zelf op te lossen.

Veel bedrijven en organisaties kampen met conflicten op de werkvloer. Door plotselinge veranderingen als een reorganisatie, een strategiewijziging, innovatie of de komst van nieuwe collega’s kunnen weerstand en verstoorde werkverhoudingen ontstaan. Met als gevolg daarvan ziekteverzuim en dalende omzetcijfers.

VAN BINNENUIT biedt een methode om conflicten op de werkvloer op te lossen en verstoorde verhoudingen te herstellen. Met behulp van drie principes houd je samenwerkingen tegen het licht en leg je snel en eenvoudig bloot wat je tot nu toe over het hoofd zag: datgene waardoor de situatie stagneerde of van kwaad tot erger ging. De methode helpt je om de structuur van het probleem inzichtelijk te krijgen en aanknopingspunten te vinden die leiden naar een oplossing, en daarmee tot versnelde en duurzame groei van de organisatie.

Dit praktische boek is opgebouwd als stappenplan. De theorie wordt ondersteund door zeven praktijkvoorbeelden, die als een rode draad door het boek lopen. Met de handige inlegvellen kun je ook je eigen werkomgeving en de conflicten daarin helder en overzichtelijk in kaart brengen.

Dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne heb ik het boek en e-book kunnen produceren. Het is verschenen bij Paris Books, een uitgeverij ván schrijvers vóór schrijvers.

 

 

 

.

SCHRIJVEN EN IN DE WERELD ZETTEN

 • Ik heb het boek geschreven en herschreven
 • Ik heb feedback gevraagd en me laten coachen
 • Ik heb me geïnformeerd over kaftontwerp, opmaak en druk
 • Ik heb uitgezocht hoe het boek innovatief kan zijn ook in hoe het verschijnt
 • Ik heb een succesvolle crowdfunding campagne opgezet
 • Ik zet het boek via lezingen, workshops en demo's in de wereld

Organisatiecoach

Top- en middenmanagement bewust maken, ondersteunen, begeleiden en leren wat ze anders kunnen doen om op vervullende manieren met elkaar en hun medewerkers samen te werken in de organisatie van hun toekomst, dat is wat ik doe. Zodat ze niet meer het gevoel hebben dat ze de veranderingen die op hen afkomen moeten ondergaan maar dat ze er zin kunnen aan geven en de kansen kunnen grijpen die hand in hand gaan met de aanrollende veranderingen.

www.organisatiecoach.be

Van Binnen Uit

Gebruik de methode uit mijn boek om je samenwerkingen tegen het licht te houden en je bedrijf of organisatie naar versnelde en duurzame groei te leiden. Maak vastgetrokken knopen los en deblokkeer de doorstroming, zodat iedereen weer kan floreren en zijn/haar authentieke bijdrage kan leveren aan het gezamenlijke succes. Teken je eigen schaalmodel en leer de drie hefboomprincipes toepassen, zodat je 85% van de conflicten en lastige situaties kunt voorkomen of eigenhandig oplossen.

www.boekvanbinnenuit.be

Neem contact op

Ik help je graag om jouw organisatie (nog) beter te maken. Wat kan ik voor jou betekenen? Laat het me weten, dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op.

Contactgegevens 

 • An Baert
 • +32 (0) 476 412 033
 • an@anbaert.be
 • Herenthoutsesteenweg 196
  B - 2560 Nijlen